Site Overlay

4 thoughts on “Reviews

 1. hendrickx liliane says:

  dag Hilde, en Marc!

  ik zag nu voor het eerst jullie website, heel degelijk!
  voorlopig geraak ik nog niet naar Frankrijk, maar nog eens met klei spelen en evt. eens iets draaien zie ik wel zitten. Nu Johan – en wie weet ook Gerrit binnenkort- Frankrijk al hebben aangedaan komt het er mogelijk toch ook wel eens van voor mij… groeten,
  wie weet mettertijd een workshop samen met onze kleinkinderen…??? zou ik leuk vinden.

 2. We volgden in augustus een week cursus potjes draaien in Puyrichard. Een absolute meevaller op elk vlak!!!
  Een prachtige locatie in een mooie streek. De ontvangst was super en de maaltijden heel lekker! Door de hapjes en aperitieven voelden we ons als VIP s in luilekkerland.

  TIjdens de voormiddagen hebben we heel veel geleerd over potten draaien en op het einde van de week had ieder van ons een mooie collectie potjes. We hebben vooral geleerd dat er redelijk wat techniek komt bij kijken. In de toekomst kijken we zeker met meer respect en bewondering naar keramiek. Langs de andere kant is het ook heel opmerkelijk dat we zelf al een behoorlijk resultaat hebben behaald.
  We houden dus veel mooie souveniers over aan onze zalige week in Puyrichard.
  Hartelijk dank aan super gastvrije Hilde en Marc en onze lesgeefster Lutgart.

  Martin en Lucia

 3. Renilde Lambrechts says:

  Ook wij kijken terug op een zeer geslaagde vakantieweek in Puyrichard (augustus 2019)!
  De ontvangst was super hartelijk en de maaltijden gevarieerd en lekker. Het was een gezellige bende waardoor we spoedig het ‘la douce France’ gevoel hadden.
  De combinatie van het pottendraaien in de voormiddag en de streek rond de Vienne verkennen in de namiddag was ideaal ook voor diegenen die geen les volgden. We hebben veel bijgeleerd op het vlak van potten draaien, centreren, engobes etc. onder de perfecte leiding van Lutgart en Hilde zorgde achteraf voor het snelle afbakken en glazuren van onze creaties.
  Wij logeerden in Manot in het vakantiepark aan de overkant van de rivier. Het is een mooie locatie vlakbij maar de toestand van de chalets is wel aan renovatie toe. Hier houden we bij een volgende gelegenheid rekening mee maar het doet absoluut geen afbreuk aan de herinneringen aan een zeer geslaagde week. Bedankt!
  Jan en Renilde

 4. I and all the other ladies in our group who participated in the workshop, had a great time, really enjoyed it and can’t wait to see their finished creations. Thank you so much Hilde for making it such an enjoyable experience which I am sure we will be ready to partake all over again.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *